WELKOM, WAT GOED DAT JE ER BENT!

Dit e-book gaat jou als zorgprofessional helpen direct een eerste stap te zetten op weg naar meer plezier met minder hard werken. Klinkt goed toch! 

Je krijgt maar liefst 17 pagina’s boordevol concrete tips om vandaag nog mee aan de slag te gaan. 

Geloof mij, dit wil je niet missen

Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book * Gratis e-book *

Gun jij jezelf meer plezier met minder hard werken?

En zijn deze punten jou niet onbekend:

Herkenbaar?
Laat mij je helpen!

In dit e-book ontdek je:

Het e-book ontvang je in je inbox gevolgd door e-mails die je helpen om na te gaan denken over wat je echt belangrijk vindt, hoe jij het verschil kan maken. Je zit nergens aan vast en kunt je op elk moment uitschrijven.

Download hieronder het e-book. 

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Twijfel je nog?
Niet doen!

5/5

“Het e-book is een feest der herkenning. Wat fijn om te lezen dat anderen met dezelfde dingen worstelen. Het idee hebben dat het niet goed genoeg is. Maaike beschrijft dit herkenbaar en met de nodige humor. Een duidelijke uitleg en meteen toepasbare tips om de nervus vagus te stimuleren en je stressniveau te verlagen. Ik gun elke moeder dit e-book dat lekker wegleest met een kop thee, om er daarna meteen mee aan de slag te gaan”.

Margret

5/5

“Dankjewel Maaike, voor het op een milde en toch confronterende manier duidelijk maken dat voor mezelf zorgen echt topprioriteit moet zijn. Ik heb er bewondering voor dat het je gelukt is om het roer om te gooien en hoe je nu andere vrouwen mee neemt in je vaak roerige vaarwater om koers te houden. Ik voel je oprechte intentie om andere vrouwen hierbij te helpen.”

Willemijn

5/5

“Het e-book ziet er heel aantrekkelijk uit en leest super makkelijk weg. Heel herkenbaar ook! De tips worden goed uitgelegd en onderbouwd. Er zitten voor mij ook nieuwe tips in die ik direct heb kunnen toepassen. Ik ga hem zeker bewaren en ben benieuwd naar het volgende deel!!”

Loes

Hé daar, wat tof dat je er nog steeds bent!

Ik ben Maaike (1981), klinisch psycholoog, vliegende keep en moeder van drie. Van jongs af aan ben ik een rasechte perfectionista en dat heeft me veel gebracht maar ook veel gekost. Mijn hoge eisen hebben altijd een hoofdrol gespeeld in alles wat ik deed. En hoe hard ik ook mijn best deed, het was voor mijn innerlijke criticus nooit goed genoeg. Ik schat in dat de buitenwereld mij vooral zag als ambitieus en succesvol. Wat weinig mensen zagen, was de constante angst niet goed genoeg te zijn. 

Als jonge psycholoog werd ik in het diepe gegooid. Ik was ervan overtuigd dat ik alles moest weten en kunnen. Hulp vragen of hardop zeggen dat ik echt geen flauw idee had, was een teken van zwakte. Al die anderen deden het ook dus niet zeuren maar zwemmen.

Dat ik het grootste gedeelte van de tijd geen idee had hoe ik überhaupt mezelf moest helpen, laat staan dat ik echt zicht had op mijn patronen en valkuilen die voortdurend werden getriggerd, deed er niet toe. Ik had namelijk wel een hoop theorie geleerd dus als ik die dan zou toepassen kwam het vast goed. 

Inmiddels heb ik geleerd dat het leven een zoektocht is naar de beste versie van jezelf voor jezelf en voor anderen. Dat kwetsbaarheid en compassie naast kennis noodzakelijke ingrediënten zijn, en dat je het absoluut niet alleen hoeft te doen. 

Als jij dit ook wil leren en je gelooft dat door kennis te combineren met kwetsbaarheid en compassie jij ook echt een verschil kan maken voor jezelf en voor de ander? Dan zie ik je enorm graag in de @KICK Academy waar ik mijn complete roadmap met je deel om je optimaal te ondersteunen in jouw zoektocht naar de beste versie van jezelf voor jezelf en anderen. 

Liefs, Maaike

Wat anderen zeggen over mij

5/5

“Maaike is open, eerlijk, en draait er niet omheen. Ze houdt je een spiegel voor en stelt kritische vragen, waardoor je inzicht krijgt in je eigen blinde vlek(ken). Door deze te zien en door hierover na te denken ben ik me hier bewust van geworden waardoor ik een mooi groeiproces heb mogen meemaken.” 

Mandy

5/5

“Door mijn gesprekken met Maaike leerde ik dat ik niets hoef te fixen, dat iedereen zijn dingen heeft en dat dat mag. Iedereen heeft daar soms last van, niemand is perfect en dat wil ik ook niet meer. Ik ervaar nu meer rust en ben blij met wie ik ben. Dat geeft geluk! Ik gun iedereen een Maaike.” 

Sanne

5/5

“In mijn ogen heeft Maaike een no nonsens mentaliteit, met de nodige humor en zelfspot. Doelgericht werken en een heldere kijk met vooral oog voor het proces. Maaike kan en durft het verschil te maken.” 

Ghislaine

Pak je kans en download nu het gratis e-book!

Ga jij echt nog langer wachten op een leven waarin het mag draaien om wat je echt belangrijk vindt? Nee toch! 

Info

info@maaikevanirsel.nl
KvK: 82654824
BTW nr: NL862554378B01
Privacyverklaring
Cookiestatement

Ken je mijn Podcast al?

Met deze podcast🎙️wil ik jou als vrouwelijke zorgprofessional inspireren vrij te breken van verwachtingen & regeltjes om zo schaamtevrij jezelf te kunnen zijn. Luister hier een voorproefje:

© Copyright 2023-2024 | Branding: Mette Pietersma | Webdesign: Liesje Digital