WELKOM, WAT GOED DAT JE ER BENT!

Dit e-book gaat jou als perfectionistische werkende moeder helpen direct een eerste stap te zetten op weg naar meer fun met minder hard werken. Klinkt goed toch! 

Je krijgt maar liefst 17 pagina’s boordevol concrete tips om vandaag nog mee aan de slag te gaan. Geloof mij, dit wil je niet laten lopen.

Be the role model you needed when you were younger

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Hi Wannabe MomBoss, gun jij jezelf meer fun met minder hard werken?

En zijn onderstaande punten jou niet onbekend:

Herkenbaar?
Laat mij je helpen!

In dit e-book ontdek jij:

Het e-book ontvang je direct in je inbox gevolgd door e-mails die samen een speciaal voor jou op maat gemaakte klantreis zijn. Deze gaat je helpen om de eerste stappen te zetten op weg naar meer fun met minder hard werken. Je zit nergens aan vast en kunt je op elk moment uitschrijven zodat jouw leven, en dat van je kinderen, gewoon blijft zoals het nu is.

Download hieronder het e-book.  

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Twijfel je nog?
Niet doen!

5/5

“Het e-book is een feest der herkenning. Wat fijn om te lezen dat anderen met dezelfde dingen worstelen. Het idee hebben dat het niet goed genoeg is. Maaike beschrijft dit herkenbaar en met de nodige humor. Een duidelijke uitleg en meteen toepasbare tips om de nervus vagus te stimuleren en je stressniveau te verlagen. Ik gun elke moeder dit e-book dat lekker wegleest met een kop thee, om er daarna meteen mee aan de slag te gaan”.

Margret

5/5

“Dankjewel Maaike, voor het op een milde en toch confronterende manier duidelijk maken dat voor mezelf zorgen echt topprioriteit moet zijn. Ik heb er bewondering voor dat het je gelukt is om het roer om te gooien en hoe je nu andere vrouwen mee neemt in je vaak roerige vaarwater om koers te houden. Ik voel je oprechte intentie om andere vrouwen hierbij te helpen.”

Willemijn

5/5

“Het e-book ziet er heel aantrekkelijk uit en leest super makkelijk weg. Heel herkenbaar ook! De tips worden goed uitgelegd en onderbouwd. Er zitten voor mij ook nieuwe tips in die ik direct heb kunnen toepassen. Ik ga hem zeker bewaren en ben benieuwd naar het volgende deel!!”

Loes

Hé daar, wat tof dat je er nog steeds bent!

Zoek jij een ervaren co-piloot op jouw reis naar meer fun met minder hard werken? Stop met zoeken want ik sta in de startblokken om samen met jou te boarden! En geloof me, na deze reis wordt jouw leven nooit meer hetzelfde.

Wie ik ben? Ik ben Maaike (1981), klinisch psycholoog, vliegende keep maar bovenal moeder van drie. Al van jongsafaan ben ik een rasechte perfectionista en dat heeft me veel gebracht maar ook veel gekost. Mijn hoge eisen hebben altijd een hoofdrol gespeeld in alles wat ik deed. En hoe hard ik ook mijn best deed, het was voor mijn innerlijke criticus nooit goed genoeg. Ik schat in dat de buitenwereld mij vooral zag als ambitieus en succesvol. Een moeder met rode cape die alles onder controle had. Wat weinig mensen zagen, was de constante angst niet goed genoeg te zijn. 

Toen ik moeder werd promoveerde ik van perfectionista naar een perfectionistische werkende moeder. Mijn to-do lijstjes waren eindeloos en na jarenlang in een ratrace gezeten te hebben, was ik zo enorm toe aan meer fun met minder hard werken. En om daar te komen kon ik niet anders dan uit de valstrik van perfectie stappen. Hoe? Door in ieder geval het lef te hebben imperfect te mogen zijn. En dat gun ik jou en je kinderen ook. 

Investeer jij in jezelf dan investeer je namelijk direct ook in je kinderen. Perfectionisme vindt niet plaats in een vacuüm, het is niet ongevaarlijk, en het wordt van generatie op generatie doorgegeven. Het is als moeder volledig aan jou om dit te stoppen en het rolmodel te gaan zijn dat je kinderen keihard nodig hebben. Dus leer je kinderen dat fouten maken hoort bij het leven, bij groeien, bij menselijk zijn. Zeg dit niet alleen maar doe het voor want daden zijn zoveel krachtiger dan woorden.

Liefs, Maaike

Wat Wannabe MomBosses zeggen over mij

5/5

“Maaike is open, eerlijk, en draait er niet omheen. Ze houdt je een spiegel voor en stelt kritische vragen, waardoor je inzicht krijgt in je eigen blinde vlek(ken). Door deze te zien en door hierover na te denken ben ik me hier bewust van geworden waardoor ik een mooi groeiproces heb mogen meemaken.” 

Mandy

5/5

“Door mijn gesprekken met Maaike leerde ik dat ik niets hoef te fixen, dat iedereen zijn dingen heeft en dat dat mag. Iedereen heeft daar soms last van, niemand is perfect en dat wil ik ook niet meer. Ik ervaar nu meer rust en ben blij met wie ik ben. Dat geeft geluk! Ik gun iedereen een Maaike.” 

Sanne

5/5

“In mijn ogen heeft Maaike een no nonsens mentaliteit, met de nodige humor en zelfspot. Doelgericht werken en een heldere kijk met vooral oog voor het proces. Maaike kan en durft het verschil te maken.” 

Ghislaine

Pak je kans en download nu het gratis e-book!

Je weet wel, het e-book wat bestaat uit 17 pagina’s en boordevol concrete tips zit die je vandaag nog kunt gaan toepassen. Ga jij echt nog langer wachten op een leven met meer fun en minder hard werken? Nee toch! 

Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Maaike van Irsel | KvK: 82654824 | BTW nr: NL862554378B01 | Privacyverklaring | Cookiestatement | © Copyright 2023