Hoe fijn zou het zijn als...

Je vrij kunt breken van al die verwachtingen & regeltjes en schaamtevrij jezelf kunt zijn?

Met de @KICK Academy help ik vrouwelijke zorgprofessionals met lef om vol vertrouwen, en met plezier & passie hun mooie werk te (blijven) doen. Van eeuwige twijfel naar zelfvertrouwen en van moeten naar willen. Ik inspireer je om je leven vorm te geven op basis van jouw voorwaarden & verlangens, en met niets minder genoegen te nemen.

De @KICK LIVE is per 15 maart gesloten maar met de @KICK DIY (Do It Yourself) kun jij vandaag nog van start. Waarom wachten tot morgen? Na betaling krijg je voor de periode van een jaar direct toegang tot de @KICK Academy waar je mijn complete roadmap vindt. 

En goed nieuws; je krijgt een fikse korting en betaalt slechts €597,-.     

@KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY *

"Iedereen kan het dus dan moet ik ook alles weten en kunnen, maar stiekem heb ik soms echt geen flauw idee"

Jij bent gedreven, ambitieus en leeft in een maatschappij waarin je wordt verteld dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg je best doet. Goed genoeg komt in jouw woordenboek niet snel voor, en je bent stiekem van mening dat je alles moet weten en kunnen.

Als zorgprofessional wil je vooral voor anderen zorgen, van betekenis zijn. Ook als dat ten koste gaat van jezelf. Fouten maken is een no go want in plaats van hiervan te leren, veroordeel jij jezelf en is die eeuwige bewijsdrang direct weer actief. 

Je vindt het moeilijk om aan te geven dat je met momenten worstelt, geen idee hebt wat je aan het doen bent. Daarom doe je extra hard je best om je onzekerheid te camoufleren. Hulp vragen? Dat doen anderen toch ook niet en iedereen is al zo druk. 

Je besteedt veel tijd en energie aan het voldoen aan al die verwachtingen. Ondertussen speelt van binnen de constante twijfel niet goed genoeg te zijn.

Na de @KICK Academy

Voor wie is de @KICK Academy?

Jij bent een vrouwelijke zorgprofessional met lef en durft te investeren in jezelf. Je kiest ervoor om jezelf niet langer te verstoppen maar vrij te breken van al die verwachtingen en regeltjes. Jij gaat je leven vormgeven op basis van wat voor jou echt belangrijk is, jouw voorwaarden. En om daar te komen ben je bereid jezelf te gaan laten zien met alles erop en eraan, zonder garanties & buiten je comfortzone. 

De @KICK Academy gaat je helpen de beste versie te worden van jezelf voor jezelf

en daar lift iedereen op mee

En dat doen we niet door nog meer theoretische kennis toe te voegen want die heb je voldoende. Vertrouwen en plezier zit niet in boeken maar in jezelf. We gaan dus naar binnen, van hoofd naar lijf, van moeten naar willen, en van ooit naar nu. 

Geloof me; het is tijd voor iets nieuws, de hoogste tijd. Je leven zal na de @KICK Academy nooit meer hetzelfde zijn. Mijn allerbeste advies: wacht alsjeblieft niet net zo lang als ik maar ga ervoor. Blijf je hetzelfde doen dan hou je altijd hetzelfde resultaat. 

Twijfel je nog?
Niet doen!

5/5

“Maaike deelt in haar @KICK Academy eigen ervaringen en valkuilen. Hierdoor geeft zij het duidelijke signaal dat het helemaal oké is om je in je werk onzeker te voelen en niet alles te weten. Ik voel me bevoorrecht dat ik nu al mag leren om me vaker kwetsbaar op te stellen en compassie voor mezelf als moeder en psycholoog te hebben.” 

Linde

5/5

“Dankjewel Maaike, voor het op een milde en toch confronterende manier duidelijk maken dat voor mezelf zorgen echt topprioriteit moet zijn. Ik heb er bewondering voor dat het je gelukt is om het roer om te gooien en hoe je nu anderen hierin meeneemt. Ik voel je oprechte intentie om anderen hierbij te willen helpen.”

Willemijn

5/5

“Door de @KICK Academy leerde ik dat ik niets hoef te fixen, dat iedereen zijn dingen heeft en dat dat mag. Niemand is perfect en dat wil ik ook niet meer. Ik ervaar nu meer rust en ben blij met wie ik ben. Ik gun iedereen een Maaike.” 

Sanne

Ja maar...

Ik blijf toch twijfelen

Twijfel je eraan of de @Kick Academy je echt gaat helpen of vind je het gewoon spannend? Misschien heb je al zoveel geprobeerd maar zonder resultaat. Waarom zou dit dan wel een verschil maken?

En ook al heb je nog geen idee waar je heen gaat met mij en wat we gaan doen, durf te vertrouwen op jezelf. Ik neem je stap voor stap mee en weet precies wat ik doe. 

En laten we ook niet vergeten; je bent zo enorm nodig want de niet in te vullen vacatures in de zorg blijven maar stijgen. De wachtlijsten nemen toe net als de werkdruk en de mentale klachten onder de zorgprofessionals die het moeten doen. 

Laat mij het verschil maken voor jou zodat jij dat nog jarenlang kunt doen voor al die anderen die dit zo hard nodig hebben. 

Alles wat je moet weten over de @KICK DIY

Met mijn unieke @KICK methode leer je kennis te combineren met kwetsbaarheid en compassie. En waar nodig geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. Want geloof mij; als je deze gouden formule leert toepassen, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Deze methode komt niet uit de lucht vallen maar is gebaseerd op 20 jaar ervaring in het begeleiden, superviseren en opleiden van tal van professionals. 

Na betaling krijg je direct toegang tot de online @KICK Academy zodat je geen dag langer hoeft te wachten. Voor slechts €597,- kun jij vervolgens een jaar lang aan de slag met mijn roadmap naar vertrouwen, plezier & passie. De basismodules wijzen je de weg en de bonusmodules geven je vanuit verschillende invalshoeken nog meer inspiratie. Samen vinden we jouw allerbeste versie van jezelf voor jezelf en geloof jij dat je:  

Meld je nu aan voor een jaar toegang tot de @KICK DIY

en pak die no brainer prijs van €597,-!

Tip: ga altijd in gesprek met je leidinggevende want iedereen heeft er baat bij als jij met vertrouwen, plezier & passie je mooie werk kunt (blijven) doen. En val je onder de CAO GGZ, denk dan aan je Balansbudget. 

Als je je aanmeldt voor de @KICK Academy ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. 

Hi, ik ben Maaike!

Klinisch psycholoog & vliegende keep

Van jongs af aan ben ik een rasechte perfectionista en dat heeft me veel gebracht maar ook veel gekost. Mijn hoge eisen hebben altijd een hoofdrol gespeeld in alles wat ik deed. En hoe hard ik ook mijn best deed, het was voor mijn innerlijke criticus nooit goed genoeg. Ik schat in dat de buitenwereld mij vooral zag als ambitieus en succesvol. Wat weinig mensen zagen, was de constante angst niet goed genoeg te zijn. 

Als jonge psycholoog werd ik in het diepe gegooid. Ik was ervan overtuigd dat ik alles moest weten en kunnen. Hulp vragen of hardop zeggen dat ik echt geen flauw idee had, was een teken van zwakte. Al die anderen deden het ook zelf dus niet zeuren maar zwemmen.

Dat ik het grootste gedeelte van de tijd geen idee had hoe ik überhaupt mezelf moest helpen, laat staan dat ik echt zicht had op mijn patronen en valkuilen die voortdurend werden getriggerd, deed er niet toe. Ik had namelijk wel een hoop theorie geleerd dus als ik die zou toepassen kwam het vast goed.

Inmiddels heb ik geleerd dat het leven een zoektocht is naar de beste versie van jezelf voor jezelf en voor anderen. Dat kwetsbaarheid en compassie naast kennis noodzakelijke ingrediënten zijn, en dat je het absoluut niet alleen hoeft te doen. En tadaa, toen is @KICK geboren, speciaal voor jou.

Wat anderen zeggen over mij

5/5

“Maaike is open, eerlijk, en draait er niet omheen. Ze houdt je een spiegel voor en stelt kritische vragen, waardoor je inzicht krijgt in je eigen blinde vlek(ken). Hierdoor heb ik een mooi groeiproces mogen meemaken.” 

Mandy

5/5

“In mijn ogen heeft Maaike een no nonsens mentaliteit, met de nodige humor en zelfspot. Doelgericht werken en een heldere kijk met vooral oog voor het proces. Maaike kan en durft het verschil te maken.” 

Ghislaine

5/5

“Maaike is als bevlogen docent al jaren betrokken bij het organiseren van excellent postacademisch onderwijs voor GZ-psychologen. Haar lesdagen worden zeer goed beoordeeld door cursisten en kenmerken zich door een goede balans tussen praktische vaardigheden en onderzoek.

Harmen

Info

info@maaikevanirsel.nl
KvK: 82654824
BTW nr: NL862554378B01
Privacyverklaring
Cookiestatement

Pak je kans en download nu het gratis e-book!

Download het gratis e-book vol nieuwe gewoonten die je direct helpen beter voor jezelf te zorgen zonder extra tijdsinvestering. 

© Copyright 2023-2024 | Branding: Mette Pietersma | Webdesign: Liesje Digital