Hoe fijn zou het zijn als...

Je weet vrij te breken van alle verwachtingen & regeltjes en je mooiste leven gaat leven?

Met de @KICK Academy help ik vrouwelijke zorgprofessionals om vol vertrouwen, en met plezier & passie in hun leven te staan. 

In september start opnieuw het programma @KICK GAMECHANGER INTENSIVE. Hier zetten we de spelregels van je leven volledig op zijn kop. Je laat los wat niet voor je werkt zodat er direct ruimte komt voor de allerbeste & liefste versie van jezelf voor jezelf. Dit programma is mindblowing en maakt van jou een lifetime gamechanger voor jezelf en voor anderen.  

En goed nieuws; als je voor 1 augustus instapt krijg je een fikse korting en betaal je slechts €997,-  

@KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY * @KICK ACADEMY *

"Iedereen kan het dus dan moet ik ook alles weten en kunnen, maar stiekem heb ik soms echt geen flauw idee"

Jij bent gedreven, ambitieus en leeft in een maatschappij waarin je constant wordt verteld dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg je best doet. Goed genoeg komt in jouw woordenboek niet voor, en je bent van mening dat je alles moet weten en kunnen.

Als zorgprofessional wil je vooral voor anderen zorgen, van betekenis zijn. Ook als dat ten koste gaat van jezelf. Je besteedt veel tijd en energie aan het voldoen aan al die verwachtingen en ondertussen speelt de constante angst alsnog tekort te schieten. 

Omdat je vooral bezig bent met wat je allemaal moet, verlies je de verbinding met wie je echt wilt zijn. Beetje bij beetje ga je steeds meer op de automatische piloot en verlies je het plezier.  

Maar Na de @KICK gamechanger

Voor wie is de @KICK GAMECHANGER?

Dit programma is speciaal voor de vrouwen met lef die durven te investeren in zichzelf. Niet voor de eeuwige twijfelaar want met hetzelfde blijven doen, krijg je nooit een ander resultaat. Maar die tijd is voor jou voorbij. Jij gaat all-in en kiest ervoor om jezelf niet langer te verstoppen. Je bent bereid om buiten je comfortzone te stappen op weg naar je mooiste leven. Ik kan niet wachten tot je er bent!   

De @KICK gamechanger gaat je helpen de allerbeste versie te worden van jezelf voor jezelf

en daar lift iedereen op mee

En dat doen we niet door nog meer theoretische kennis toe te voegen aan de rugzak die je al hebt. Vertrouwen en plezier vind je niet in boeken maar in jezelf. We gaan naar binnen, van hoofd naar lijf, van moeten naar willen, en van ooit naar nu. Geloof me; het is de hoogste tijd voor iets nieuws en je leven zal na dit groepsprogramma nooit meer hetzelfde zijn. 

Twijfel je nog?
Niet doen!

5/5

“Maaike deelt in haar @KICK Academy eigen ervaringen en valkuilen. Hierdoor geeft zij het duidelijke signaal dat het helemaal oké is om je in je werk onzeker te voelen en niet alles te weten. Ik voel me bevoorrecht dat ik nu al mag leren om me vaker kwetsbaar op te stellen en compassie voor mezelf als moeder en psycholoog te hebben.” 

Linde

5/5

“Dankjewel Maaike, voor het op een milde en toch confronterende manier duidelijk maken dat voor mezelf zorgen echt topprioriteit moet zijn. Ik heb er bewondering voor dat het je gelukt is om het roer om te gooien en hoe je nu anderen hierin meeneemt. Ik voel je oprechte intentie om anderen hierbij te willen helpen.”

Willemijn

5/5

“Door de @KICK Academy leerde ik dat ik niets hoef te fixen, dat iedereen zijn dingen heeft en dat dat mag. Niemand is perfect en dat wil ik ook niet meer. Ik ervaar nu meer rust en ben blij met wie ik ben. Ik gun iedereen een Maaike.” 

Sanne

Ja maar...

Ik blijf toch twijfelen

Hoor ik hier de ‘eeuwige twijfelaar saboteur’? Dat irritante stemmetje wat je vertelt dat het zo erg niet is en dat je vooral dankbaar moet zijn voor wat je wel hebt. Of dat het je toch niet gaat helpen en dus zonde is van de moeite en de investering. 

Die stemmetjes heeft iedereen en ze houden ons, vanuit goede bedoelingen, bij het bekende en vertrouwde. Maar als dat niet is waar je echt blij van wordt en energie van krijgt, dan heb je een cheerleader nodig die achter je staat en je toejuicht no matter what. It’s time to show the real you!   

Dus ook al heb je nog geen idee waar je heen gaat met mij en wat we gaan doen, durf te vertrouwen op jezelf en spring. Ik neem je stap voor stap mee en weet precies wat ik doe. Laat mij het verschil maken voor jou zodat jij dat nog jarenlang kunt doen voor al die anderen die dit zo hard nodig hebben. 

Alles wat je moet weten over de @KICK gamechanger

Mijn unieke @KICK methode komt niet uit de lucht vallen maar is gebaseerd op 20 jaar ervaring als psycholoog en opleider van tal van professionals. De combinatie met mijn persoonlijke ervaringen hebben geleid tot een unieke roadmap waarin ik je meeneem naar een leven vol vertrouwen, plezier en passie. En goed nieuws want je hoeft geen dag langer te wachten. 

Na betaling krijg je namelijk direct toegang tot het online programma en dat is nog niet alles! Als snelle jelle krijg jij voor slechts €997,- het volgende: 

Meld je nu aan

en pak die absolute no brainer prijs van €997,-!

Tip: ga altijd in gesprek met je leidinggevende over de financiering. Werkplezier is namelijk besmettelijk en zeer gewenst. En val je onder de CAO GGZ, denk dan aan je Balansbudget. 

Als je je aanmeldt voor de @KICK Academy ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. 

Hi, ik ben Maaike!

Klinisch psycholoog & perfectionista in remissie

Van jongs af aan ben ik een rasechte perfectionista en dat heeft me veel gebracht maar ook veel gekost. Mijn hoge eisen hebben altijd een hoofdrol gespeeld in alles wat ik deed. En hoe hard ik ook mijn best deed, het was voor mijn innerlijke criticus nooit goed genoeg. Ik schat in dat de buitenwereld mij vooral zag als ambitieus en succesvol. Wat weinig mensen zagen, was de constante angst niet goed genoeg te zijn. 

Als jonge psycholoog werd ik in het diepe gegooid. Ik was ervan overtuigd dat ik alles moest weten en kunnen. Hulp vragen of hardop zeggen dat ik echt geen flauw idee had, was een teken van zwakte. Al die anderen deden het ook dus niet zeuren maar zwemmen.

Dat ik het grootste gedeelte van de tijd geen idee had hoe ik überhaupt mezelf moest helpen, laat staan dat ik echt zicht had op mijn patronen en valkuilen die voortdurend werden getriggerd, deed er niet toe. Ik had namelijk wel een hoop theorie geleerd dus als ik die zou toepassen kwam het vast goed.

Inmiddels heb ik geleerd dat het leven een zoektocht is naar de allerbeste versie van jezelf voor jezelf & voor anderen. Dat kwetsbaarheid en compassie naast kennis noodzakelijke ingrediënten zijn, en dat je het absoluut niet alleen hoeft te doen. En tadaa, toen is de @KICK Academy geboren, speciaal voor jou.

Wat anderen zeggen over mij

5/5

“Maaike is open, eerlijk, en draait er niet omheen. Ze houdt je een spiegel voor en stelt kritische vragen, waardoor je inzicht krijgt in je eigen blinde vlek(ken). Hierdoor heb ik een mooi groeiproces mogen meemaken.” 

Mandy

5/5

“In mijn ogen heeft Maaike een no nonsens mentaliteit, met de nodige humor en zelfspot. Doelgericht werken en een heldere kijk met vooral oog voor het proces. Maaike kan en durft het verschil te maken.” 

Ghislaine

5/5

“Maaike is als bevlogen docent al jaren betrokken bij het organiseren van excellent postacademisch onderwijs voor GZ-psychologen. Haar lesdagen worden zeer goed beoordeeld door cursisten en kenmerken zich door een goede balans tussen praktische vaardigheden en onderzoek.

Harmen

Info

info@maaikevanirsel.nl
KvK: 82654824
BTW nr: NL862554378B01
Privacyverklaring
Cookiestatement

Pak je kans en download nu het gratis e-book!

Download het gratis e-book vol nieuwe gewoonten die je direct helpen beter voor jezelf te zorgen zonder extra tijdsinvestering. 

© Copyright 2023-2024 | Branding: Mette Pietersma | Webdesign: Liesje Digital