hot sofa groep sessies
met Maaike

Je bent van harte uitgenodigd!

Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies * Gratis Hot Sofa Sessies *

ben jij ook zo druk met de zorg voor anderen waardoor je er zelf bij inschiet?

Neem je jezelf elke keer weer voor; nu gaat het echt anders zijn! Maar verdwijnen je goede voornemens als sneeuw voor de zon en kabbel je voort op de automatische piloot? Vooral druk met zorgen voor de ander en het fixen van je to-dolijsten om vervolgens in de avond uitgeblust en gefrustreerd voor Netflix te ploffen. Dit kan anders en de online Hot Sofa Sessies zijn er om je te ondersteunen bij het leven van je allermooiste leven op jouw voorwaarden. Wat gaan we o.a. doen:

Twijfel niet langer en laat mij je helpen!

En mocht je je afvragen wie deze online hot sofa sessies organiseert

Ik ben Maaike (1981), klinisch psycholoog, vliegende keep en moeder van drie. Van jongs af aan ben ik een rasechte perfectionista en dat heeft me veel gebracht maar ook veel gekost. Mijn hoge eisen hebben altijd een hoofdrol gespeeld in alles wat ik deed. En hoe hard ik ook mijn best deed, het was voor mijn innerlijke criticus nooit goed genoeg. Ik schat in dat de buitenwereld mij vooral zag als ambitieus en succesvol. Wat weinig mensen zagen, was de constante angst niet goed genoeg te zijn. 

Als jonge psycholoog werd ook ik in het diepe gegooid. Ik was ervan overtuigd dat ik alles moest weten en kunnen. Hulp vragen of hardop zeggen dat ik echt geen flauw idee had, was een teken van zwakte. Al die anderen deden het ook dus niet zeuren maar zwemmen.

Dat ik het grootste gedeelte van de tijd geen idee had hoe ik überhaupt mezelf moest helpen, laat staan dat ik echt zicht had op mijn patronen en valkuilen die voortdurend werden getriggerd, deed er niet toe. Ik had namelijk wel een hoop theorie geleerd dus als ik die dan zou toepassen kwam het vast goed. 

Inmiddels heb ik geleerd dat het leven een zoektocht is naar de beste versie van jezelf voor jezelf en voor anderen. Dat kwetsbaarheid en compassie naast kennis noodzakelijke ingrediënten zijn, en dat je het absoluut niet alleen hoeft te doen. 

Maar ik zie ook al jarenlang dat ik niet de enige ben. Dat er zoveel collega’s zijn die worstelen met dezelfde thema’s. Dat het verzuim toeneemt, steeds meer collega’s in de hulpverlening terechtkomen, en dat de uitstroom weg van de zorg toeneemt. Dat kan anders, moet anders want onze best mogelijke psychologische en pedagogische zorg is afhankelijk van zorgprofessionals. En tadaaaaa zo is de @KICK Academy geboren. 

Liefs, Maaike

Wat anderen zeggen over mij

5/5

“Maaike is open, eerlijk, en draait er niet omheen. Ze houdt je een spiegel voor en stelt kritische vragen, waardoor je inzicht krijgt in je eigen blinde vlek(ken). Door deze te zien en door hierover na te denken ben ik me hier bewust van geworden waardoor ik een mooi groeiproces heb mogen meemaken.” 

Mandy

5/5

“Door mijn gesprekken met Maaike leerde ik dat ik niets hoef te fixen, dat iedereen zijn dingen heeft en dat dat mag. Iedereen heeft daar soms last van, niemand is perfect en dat wil ik ook niet meer. Ik ervaar nu meer rust en ben blij met wie ik ben. Dat geeft geluk! Ik gun iedereen een Maaike.” 

Sanne

5/5

“In mijn ogen heeft Maaike een no nonsens mentaliteit, met de nodige humor en zelfspot. Doelgericht werken en een heldere kijk met vooral oog voor het proces. Maaike kan en durft het verschil te maken.” 

Ghislaine

hot sofa groep sessie
met Maaike

Kun jij ook niet wachten tot je vol energie, inclusief cheerleader pompons, je meest fantastisch leven leeft waarin je je niet langer laat leiden door angst maar door je dromen? Joehoe, let’s go dan! 

Info

info@maaikevanirsel.nl
KvK: 82654824
BTW nr: NL862554378B01
Privacyverklaring
Cookiestatement

Ken je mijn Podcast al?

Met deze podcast🎙️wil ik jou als vrouwelijke zorgprofessional inspireren vrij te breken van verwachtingen & regeltjes om zo schaamtevrij jezelf te kunnen zijn. Luister hier een voorproefje:

© Copyright 2023-2024 | Branding: Mette Pietersma | Webdesign: Liesje Digital